Zaterdag 26 maart Op de Trepkes in Hulsberg
DE GELIËNDE PRESENTEREN: LIMBURGS DIALEKKERS

Limburgs Dialekkers. Dat is een avond vol Limburgs entertainment in combinatie met lekker genieten van Limburgse gerechtjes. In het weekend van halfvasten, op zaterdag 26 maart a.s., gaat het gebeuren, in café-zaal Op de Trepkes in Hulsberg. Het programma begint om 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.30.

Medewerking wordt verleend door buuttereedner Gilbert Petit, humoristische act Sjonnie d'r Postbül en zanger/entertainer Jack Vinders. De Geliënde zullen vanzelfsprekend een aantal liedjes brengen uit hun bekende LVK-repertoire. Maar daarnaast gaan Maurice en Roger interactief met het publiek aan de slag tijdens een limboquiz en het afsluitende tieëkezinge. Daarbij worden zij muzikaal begeleid op piano en gitaar door Joëlle Savelkoul.

Maar in de formule van Limburgs Dialekkers krijgt het publiek niet alleen een artiestenprogramma
voorgeschoteld; iedereen kan ook proeven van diverse Limburgse gerechtjes, die tussen de
optredens door worden uitgeserveerd.

Bestel nu je entreekaarten!
Wil je erbij zijn op 26 maart? Klik dan direct op de knop “Limburgs Dialekkers” en vul het formulier in om je tickets te bestellen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen de kaarten (uitsluitend in voorverkoop) te kopen bij café-zaal Op de Trepkes. De tickets kosten € 36,-. Dat is de totaalprijs voor het programma plus 5 Limburgse gerechtjes.