Aan iedereen nogmaals de beste wensen voor een gezond, gelukkig, muzikaal en carnavalistisch 2020! Het jaar waarin De Geliënde 25 jaar bestaan, een zilveren jubileum dat ze niet ongemerkt voorbij zullen laten gaan. Maar daarover meer na de vastelaovend.

Eerst gaan Jos, Maurice en Roger “Dae’n hauve haan” in de strijd gooien voor een plek in de LVK-finale. De schlager zal meedoen aan de 3e halve finale van het LVK, die door L1 op radio en TV wordt uitgezonden op vrijdag 24 januari van 18.00-20.00 uur (herhaling zaterdag 25 januari van 13.00-15.00 uur). De oproep om De Geliënde te steunen door via sms op “Dae’n hauve haan” te stemmen volgt binnenkort op website, Facebook, flyers en in de lokale media.

Bladmuziek van “Dae’n hauve haan”
Over enkele weken komt een arrangement beschikbaar van “Dae’n hauve haan” voor fanfares, harmonieën en sjpaskapellen. Zo kan het nieuwe Geliënde liedje ook schallen in zalen en café’s, tijdens optochten en recepties. Het arrangement zal via deze website gratis te downloaden zijn, hopelijk maken vele verenigingen daar gebruik van!