De Geliënde blikken terug op een fantastisch jubileumweekend. Hun 2 x 11 jarig artiestenjubileum had niet mooier onderstreept kunnen worden dan op deze manier. Het publiek, de presentatoren en de collega-artiesten hadden allemaal zin in een feestje en dat zorgde voor een geweldige sfeer in de volle (en warme) zaal Op de Trepkes.
Maurice en Roger genoten met volle teugen: vanaf de eerste tonen van het speciaal gecomponeerde intro met flashbacks naar de LVK-successen en de overweldigende intocht van de sambaband Diversão tot de laatste klanken van Beppie (za) en Big Benny (zo). Met als speciaal moment in het programma het aanbieden van de jubileum-CD “De kroan op ’t werk – 2 x 11 jaor Geliënde leedjes”. Vergezeld van mooie woorden door wethouder Ed Slangen (za) en Marlstone’s Robert Loozen (zo).
Het dankjewel namens Maurice en Roger is overgenomen uit de tekst aan de binnenkant van de jubileum-CD:
“Veer bedanke alle luuj die ós in 2 x 11 jaor gesjteund en geholpe höbbe en ederein dae haet mètgewèrk aan ós jubileumfiès en ós jubileum CD. ’n Hièl speciaal dankjewel aan ós gezinne, die altied ruum baan gaeve aan ooze biezóndere hobby.”