Nieuws

Stem De Geliënde naar de LVK-finale!

Lukt het De Geliënde om voor de 20e keer in de LVK-finale te komen? Dat hangt mede af van jouw stem!

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 januari wordt de eerste halve finale van het LVK 2024 uitgezonden via L1 radio en TV. “Gans Limburg geit plat!” van De Geliënde is daarin liedje nummer 16. Na afloop van de uitzendingen kan door het publiek gestemd worden op hun favoriete liedjes.

Stemmen na de eerste halve finale kan op vrijdag 5 januari van 20.00-20.30 uur en zaterdag 6 januari van 15.00-15.30 uur.
Stemmen op “Gans Limburg geit plat!” van De Geliënde doe je door te sms-en: LVKspatie16 aan 4004.

Hieronder vind je de flyer met alle relevante info.

Seizoen ’23-’24: De kop is eraf!

Met optredens in Panningen, Overhoven, Berg a/d Maas en Sweikhuizen hebben De Geliënde het seizoen ’23-’24 geopend. De agenda is behoorlijk gevuld, maar er is nog plek! Dus voor wie het komende seizoen vastelaoves-evenementen organiseert en nog op zoek is naar een artiest, klik snel op ‘kalender’ en kijk naar de mogelijkheden.

Ondertussen wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwe LVK-liedje, dat op 27 november wordt opgenomen. Een liedje dat gebaseerd is op de actualiteit en die op een humoristische manier beschrijft. Hopelijk valt het in de smaak en kunnen De Geliënde op 26 januari het unicum van 20 LVK-finales aantikken!

Bekendmaking LVK-finalisten op 24 januari

Nadat De Geliënde afgelopen vrijdag het spits mochten afbijten in de 1e halve finale van het LVK, is voor Maurice en Roger het wachten begonnen. Komende vrijdagen worden nog twee halve finales afgewerkt. En pas daarna, op zondagmiddag 24 januari a.s., worden de 20 finalisten van het 45e LVK via L1-radio bekendgemaakt.

Zal het De Geliënde lukken om er weer bij te zijn, in een finale die vanwege de maatregelen en beperkingen anders zal zijn dan alle andere? Wordt Vastelaovesdinsdig het 19e finaleliedje voor het Hulsbergse zangduo (eerst trio)? Het zal een spannende middag worden tussen 16.00-18.00 uur op L1-radio.

De Geliënde bedanken iedereen voor het stemmen tijdens de halve finale en hopen zover te komen dat ze nogmaals een beroep mogen doen op alle sympathisanten tijdens de finale-avond op vrijdag 5 februari.

Stem “Vastelaovesdinsdig” naar de finale van het LVK!

Een van de weinige carnavalsactiviteiten die dit jaar wél doorgaat is het LVK. De Geliënde gaan proberen voor de 19e keer de LVK-finale te bereiken. Hun liedje “Vastelaovesdinsdig” past prima in deze bizarre tijd, waarin menige vastelaovesgek melancholisch terugblikt op geslaagde carnavalsfeesten uit het verleden en reikhalzend uitziet naar het moment in de toekomst dat alles weer mag.

A.s. vrijdag 8 januari bijten De Geliënde het spits af in de eerste halve finale van het LVK, die vanwege de omstandigheden alleen op L1-radio (en dus niet op tv) wordt uitgezonden.

Ook dit jaar vragen Maurice en Roger jullie weer op hun liedje te stemmen.
Dat kan door een sms te sturen aan nr. 4004 gevolgd door: LVK 01 (dus LVK spatie 01).

Let op! Stemmen is alleen mogelijk:
– op vrijdag 8 januari van 19.30-20.00 uur
– op zaterdag 9 januari van 14.30-15.00 uur

Alvast hartelijk dank voor jullie support!

Ga naar de bovenkant