Op initiatief van enkele enthousiaste dorpsgenoten organiseren de gezamenlijke Hulsbergse verenigingen een receptie voor De Geliënde. Deze vindt plaats op vrijdag 24 maart vanaf 20.00 uur bij Café-zaal Op de Trepkes in Hulsberg. Maurice, Roger en Jos zijn bijzonder vereerd met dit fraaie gebaar vanuit de Hulsbergse gemeenschap. Iedereen die hen de hand wil komen drukken op de LVK-overwinning en het 2 x 11 jarig jubileum is van harte welkom. Ook degenen die al in een eerder stadium hun felicitaties hebben overgebracht zijn uitgenodigd om er samen een gezellige en onvergetelijke avond van te maken! “Zoals gezegd hebben we al vele cadeaus gehad van iedereen dus is jullie aanwezigheid tijdens de receptie voor ons meer dan voldoende”, aldus De Geliënde in een reactie.

Hieronder de tekst van de uitnodiging namens de gezamenlijke Hulsbergse verenigingen:
“Onze Hulsbergse Geliënde hebben vrijdag 10 februari het LVK gewonnen! Al 16 jaar vertegenwoordigen ze Hulsberg op een fantastische manier tijdens de LVK-finale, waarbij ze meerdere keren tot de top 3 wisten door te dringen.
Naast hun overwinning vieren ze dit jaar ook hun 2 x 11 jarig jubileum. kortom alle reden om hen een keer flink in het zonnetje te zetten!
Op 24 maart vanaf 20.00 uur is iedereen welkom bij Café-zaal Op de Trepkes.”