Nog één keer De Drie Geliënde. Niet als tape-act met LVK-liedjes, maar als live-act, vol humor en liedjes om de fanfarefamilie op de korrel te nemen, inclusief een flinke scheut nostalgie. Een optreden als tijdens de Clemensfeesten van weleer. Getooid in dezelfde groene fanfarejasjes (en dito petten), “geleend” van de zustervereniging uit Hulsberg. Met als publiek dezelfde doelgroep: leden van fanfare St.-Clemens en inwoners van Arensgenhout. Maurice en Roger achter de microfoon, Jos voor de muzikale begeleiding achter het keyboard.

Dat was de setting op zondag 26 november in De Hoeskamer van Arensgenhout. Iedereen genoot met volle teugen, niet in de laatste plaats De Drie Geliënde zelf. Dat was ook het geval bij de gastoptredens door drie Limburgse buuttekampioenen: Fer Naus, Sylvia Ramakers en Gilbert Petit. En natuurlijk ook tijdens het muzikale sluitstuk van de middag: Wir sind Spitze! De mannen van Spitze zorgden eerst voor live begeleiding van een aantal Geliënde leedjes, om daarna met hun eigen muziek De Hoeskamer op de kop te zetten.

Het was een waardige en heel sfeervolle afsluiting van het 2 x 11 jarig bestaansfeest van De Geliënde. Dankbaar en trots blikken Maurice, Roger (én Jos) terug op een fantastisch jubileumjaar!